Δημοσίευση εργασίας με τίτλο "Functional quality in novel food sources: genotypic variation in the nutritive and phytochemical composition of thirteen microgreens species" από τον Κλάδο Λαχανοκομίας του ΙΓΕ
Δημοσίευση εργασίας με τίτλο Functional quality in novel food sources: genotypic variation in the nutritive and phytochemical composition of thirteen microgreens species από τον Κλάδο Λαχανοκομίας του ΙΓΕ (Δρ Μ. Κυριάκου και Δρ Γ. Σωτηρίου) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νάπολης - Φρειδερίκος II, της Ιταλίας στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας των δύο οργανισμών. Η εργασία δημοσιεύεται στο έγκριτο περιοδικό Food Chemistry (IF 4.946) και αναφέρεται σε αποτελέσματα ερευνητικής δραστηριότητας διερεύνησης των δυνατοτήτων παραγωγής μικρο-φυλλωδών λαχανικών (microgreens) ευρείας γενετικής βάσης.